17 квітня о 09:05 до Служби порятунку Рівненщини надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому, цегляному Навчально-виховному комплексі Слобідської ЗОШ І-ІІ ступенів у селі Слобідка Острозького району по вулиці Велика Слобітка 91.

За вказаною адресою негайно було направлено два чергових відділення 17-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Острога. Прибувши на місце виклику вогнеборці провели розвідку та встановили, що пожежею охоплено значну площу даху школи. Тому додатково на місце пожежі прибуло чергове відділення вогнеборців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини з міста Нетішина Хмельницької області.

Рятувальники оперативно подали на гасіння вогнегасячі засоби. О 10:35 пожежа була локалізована, а о 13:20 повністю ліквідована. Загиблих та постраждалих на пожежі не має. Вогнем знищено покриття будівлі НВК Слобідської ЗОШ І-ІІ ступенів розміром 25х8 метрів. До ліквідації пожежі було залучено три одиниці техніки Держслужби з надзвичайних ситуацій та 16 чоловік особового складу рятувальників. На місці події працювала слідчо-оперативна група правоохоронців та оперативна група співробітників Головного управління ДСНС України у Рівне нській області на чолі із заступником начальника полковником служби цивільного захисту Олегом Панюком. Причина пожежі та розмір збитків наразі встановлюються.

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic