Rivne1.tv поцікавився у відомих та активних рівнян, що для них Великдень?

Павло Сілковський, лікар:



pic

- Великдень для мене - це чергова можливість переосмислити те, в чому я переконаний: що життя не закінчується з останнім подихом на Землі. І якщо воскрес Ісус, значить є надія на воскресіння для мене. Також це можливість наочно переконатися, що у мене є всі підстави не нарікати, а бути вдячним: за хліб, за чисту воду, за святковий стіл і рідних та знайомих, з якими разом будемо святкувати. Вдячність за мирне небо, за церкву, за можливість працювати і заробляти на життя.

Тетяна Воронцова, волонтер з тактичної медицини:



pic

- Великдень для мене - це, перш за все, свято оновлення і сподівання на втілення всіх мрій і планів. І особливий час в спілкуванні з Богом, коли ти повертаєшся до основних життєвих істин - миру, здоров'я і добра! Це родинне свято, що об'єднує всіх в надії змін на краще.

Григорій Таргонський, начальник Рівне нського обласного управління освіти:



pic

- У першу чергу, це великий день, велике свято - тлумачення у самій назві. Кожен християнин готується до цього свята, яке символізує віру у світле майбутнє життя, перемогу життя над смертю. Підготовка до свята починається з великого посту і з того, що ми один в одного повинні просити прощення і самі навчитися прощати. І якби ми всі дотримувались бодай 10 частину того всього, світ був би добріший і було б менше ненависті, злоби і воєн у світі.

Михайло Фіськович, музикант:



pic

- Великдень для мене особисто - це Любов до Бога, це підтвердження того, що Добро завжди перемагає Зло і що Віра - це найсильніше що є у людей.

Оксана Ігас, засновниця «ARTmodels»:



pic

- Великдень - це час великої віри у перемогу добра. Час глибокої вдячності за життя. Час особливої любові до ближнього. Це час почути голос душі і довіритися їй з новою силою.

Микола Долик, медик:



pic

- Це можливість побачити усмішку на обличчі кожної людини. Побачити доброзичливість навіть від незнайомих людей. Свято Воскресіння. Можливість побути з сім'єю.

Євген Донцов, президент агентства з розвитку спорту "Стандарт":



pic

- Великдень для мене - це найграндіозніша подія, що сталася в цьому світі від його початку. Подія, яка змінила та продовжує змінювати не тільки історію людства в загальному, але і змінює життя кожної особистості, яка розуміє цю подію і бачить в ній дороговказ для свого життя.

Анатолій Лук'янчук, ресторатор:



pic

- Це родинне і найсвітліше свято року. Традиційно печу паски за власною рецептурою, разом з донькою робимо прикраси. Дуже чекаю смакоти, ка є на столі, адже постив два місяці - не дозволяв собі ані м'яса, ані риби. Оскільки на Пасху завжди прохолодно, то освячувати їжджу сам, а вже вранці пробуємо все смачненьке разом.