У багатьох регіонах нашої країни є традиція на Великдень хрещеним батька і похресникам обмінюватись подарунками. В народі це має назву «носити волочильно». Що подарувати похреснику, щоб було корисно, цікаво та не дорого?

Книжки

Завдання хрещених батьків – приймати участь у розвитку дитини, давати правильні настанови та життєві поради і у цьому книжка, як ніщо вам зарадить. Ви можете вибрати розвивальні книжечки для найменшеньких; гарно проілюстровану дитячу енциклопедію; тематичні книжки (про тварин, автомобілі…). Набагато легше вам буде, коли ви знаєте уподобання похресників щодо жанру художньої літератури. На Великдень також можна подарувати дитячу Біблію.

Вишиванка

Якщо в вашого похресника ще немає вишиванки в гардеробі, то саме час її подарувати. Вибирати можна й недорогі сезонні варіанти, наприклад, футболку-вишиванку.

Набори для творчості

Особливо вдалими будуть такі набори окремо для хлопчиків та дівчаток, у яких є свої хобі. Можна вибрати набори, завдяки яким дівчинка сама сплете браслет чи іншу прикрасу, зробить сумочку своїми руками. Хлопчики можуть змайструвати модель автомобіля, літака. Якщо ж хобі ще яскраво не простежується, таким подарунком можна і залучити до креативності.

Подарункові чашки

Виберіть хрещениці або хрещенику гарну сувенірну кружку, наприклад, з українською символікою. Це подарунок і недорогий, і точно корисний. Якщо додати до чашки плитку шоколаду чи пасхальне печиво, то вийде дуже вдалий повноцінний подаруночок.

Недорогі корисні іграшки

До цього переліку підійдуть пазли, настільні ігри, конструктори.

Стильні аксесуари

Дівчаткам від 3 до 12 років особливо сподобаються модні гаманці, дитячі косметички. Для хлопчиків та дівчаток можна підібрати яскраві дитячі сумки з різною тематикою.

Шкільна канцелярія

Для школярів завжди актуальний і потрібний подарунок. Можна вибрати яскраві та якісні набори зошитів, а також товари для творчості на уроки малювання і праці (пластилін, фарба, альбом для малювання).

Корзина із фруктами та солодощами

Такий подарунок буде напрочуд актуальним і корисним. Корзинка як важливий елемент Великодня, а фрукти стануть незамінним додатком у вирішенні проблеми сезонного авітамінозу.

Потішних гостин!

Джерело