У маленької Полінки діагностували анемію Блекфен-Даймонда (парціальна червоноклітинна аплазія), дівчинці потрібна пересадка кісткового мозку.

Мама Полінки звертається до небайдужих: "Ніколи не думала,що мені колись доведеться просити допомоги у людей. Завжди здавалось ,що усі жахи про які розповідають в новинах ніколи не торкнуться мене та моїх знайомих. Що у мене будуть здорові та щасливі дітки. Спочатку так і було. Полінка народилася здоровою та активною дівчинкою. Росла веселою,цікавою та розумною дитиною,швидко розвивалася.

Та влітку 2016 року усе змінилося. Раптом донечка стала дратівливою і почала погано їсти. Погано набрала в вазі та поблідла. Ми пішли на консультацію до нашого педіатра, а вона одразу направила нас в лікарню на аналізи. Цього ж дня ми зробили усі необхідні аналізи, результат яких нас шокував. Гемоглобін у донечки був 27 г/л (одразу скажу що незадовго до цього ми робили плановий аналіз крові, (гемоглобін був 114) тож ніхто не сподівався і не думав що він так швидко зможе впасти).

Цього ж дня нас госпіталізували та влили кров, наступного дня аналіз показав 72г/л. Нам виписали залізо та усі необхідні медикаменти, щоб підтримували та піднімали поволі гемоглобін. Здавалося б найгірше позаду. Але...уже через тиждень гемоглобін знову почав знижуватись. Нам виписували все нові та нові ліки,які не давали жодного результату. Між тим донечці кожні 2-3 тижні вливали кров,так тривало кілька місяців. Зрештою нам виписали курс гормонів. Здавалося б є результат,та варто було піти на добове скорочення преднізолону як знову аналізи почали погіршуватись. Полінці зробили стернальну пункцію і відправили в Охматдит. Діагноз шокував: Анемія Блекфен-Даймонда (парціальна червоноклітинна аплазія) Висновок лікаря: потрібна пересадка кісткового мозку. В Україні не роблять таких операцій, якщо немає родинного донора (у нас немає). Тож потрібна операція в Європі.

Одразу в голові виникають питання: "Чому саме вона?!","За що?!","Де знайти такі кошти?!","До кого звернутись?!" Донечка ще така маленька, а пережила уже стільки болі, що важко й уявити! Ми відправили прохання прийняти нас на лікування в Республіканський дитячий центр, Білорусія. Вони готові нас прийняти, але сума яку нам виставила клініка захмарна 150 000 доларів. Самі ми не впораємось, нам потрібна ваша допомога. Тому прошу усіх небайдужих,допоможіть Полінці знову бути здоровою. Будь-яка ваша сума буде наближати донечку до її здорового та щасливого дитинства. Усім хто вирішить допомогти нам наперед дуже вдячна. Хочу усім побажати добра та розуміння. Щоб ви та усі ваші близькі та рідні ніколи не зіштовхнулися з подібними проблемами і були під Божою опікою!"

Реквізити:

Приватбанк, Рахунок одержувача 29244825509100

МФО банку 305299, Код ЄДРПОУ банку 14360570

Рахунок для переведення коштів 5168 7573 2006 5677 Яриняк М.М.,3425401763

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 23-річний мешканець Рівне нщини, якого покалічив комбайн, потребує допомоги [ФОТО]

pic



pic



pic



pic



pic