Черговий конфлікт за чаркою виник між матір’ю та сином учора, 11 квітня, в обідню пору. Від ударів сокирою та лопатою жінка отримала важкі травми, тож лікарі прогнози не роблять. Нелюда поліцейські затримали.

Проживаючи удвох, 60-річна матір разом із 40-річним сином частенько випивали, через що і виникали конфлікти, в результаті яких не раз потерпала ненька.

Того дня все йшло за звичним сценарієм. Зранку обоє пригостилися оковитою, а о пів на другу дня, коли алкоголь затьмарив розум, почали сваритись. Цього разу через ремонт паркану. Не ладен вислуховувати материні докори, син схопив сокиру і вдарив нею по голові. Та зуміла захиститись рукою, тож чоловік ударив ще раз. Цього разу ненька впала, а син пішов за господарську будівлю поратись на земельній ділянці.

Оговтавшись, жінка знову пішла його шукати, адже ще не все сказала. І вже там, отримала ще й удар лопатою по шиї, від чого знепритомніла. Чоловік вирішив свою жертву і закопати. Утім, прикидану землею жінку помітила сусідка, яка повідомила про інцидент родичам. Коли ж ті приїхали, негайно викликали швидку та поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівне нщині ліквідували пожежу у приватному господарстві [ФОТО]

У потерпілої діагностували політравму, множинні рубані рани, відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, рубану рану шиї з відривом гортані глотки від трахеї, рубану рану кисті, множинні забійні гематоми грудної клітки, травматичний шок та госпіталізували у реанімаційне відділення Володимирецької центральної районної лікарні. Медики оцінюють її стан як надто тяжкий, тож жодних прогнозів не роблять.

Слідчо-оперативна група затримала кривдника у будинку, коли той саме мив підлогу від крові. Як пояснив він правоохоронцям, не хотів убивати, а через алкоголь не тямив, що робив. З місця події вилучено знаряддя злочину.

«Чоловіка затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 15 та частини 1 статті 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Володимирецького відділення поліції Віталій Березовський. — Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Відповідно до санкції статті зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від семи до 15 років.



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic

Інформує відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівне нщина: за вивіз львівського сміття загрожує штраф

На Рівне нщині вилучили бурштин, чотири мотопомпи та два автомобілі [ФОТО]