Учора, 10 квітня, у Вараші працівники патрульної поліції, які діють у складі оперативного штабу, зупинили автомобіль «Mercedes-Benz 220», у салоні якого під сидінням водія помітили пакети із камінням, схожим на бурштин.

Водій авто, 30-річний житель Володимирецького району, пояснив правоохоронцям, що знайшов все у лісовому масиві. Два пакети загальною вагою вісім кілограм 500 грамів та автомобіль вилучили та помістили на територію Варашівського відділу поліції.

За цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 198 (зберігання майна, завідомо здобутого злочинним шляхом) Кримінального кодексу України.

Крім того, поблизу Клесова у мікроавтобусі «Volkswagen Transporter» під керуванням 33-річного жителя Житомирської області під час перевірки поліцейські виявили мотопомпу кустарного виробництва. Ще одну, безгосподарську, виявили поблизу Клесівського кар’єру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В автомобілі рівнянина знайшли пакет з бурштином [ФОТО]

Дві мотопомпи та обладнання для видобутку бурштину виявили бійці роти особливого призначення у селі Ясинець Дубровицького району.

Досудове розслідування за цими фактами розпочато за частиною 2 статті 240 Кримінального кодексу України.

Інформує відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic



pic



pic



pic



pic