23-річний Андрій Барабаш із села Заріцьк, Рівненського району, просить усіх небайдужих допомогти йому зібрати кошти на лікування після нещасного випадку.

Хлопець потрапив у комбайн, залишився без ноги та отримав багато травм. Те, що він залишився живим, лікарі взагалі називають дивом. Попереду ще шість операцій та заощадження родини вже вичерпані.

"Мене звати Андрій Барабаш, мені 23 роки, півтора роки тому я потрапив в аварію в зерновому комбайні. Мене в бункері затягнуло під вигрузний шнек, відірвало ліву ногу, повністю розрізало живота, в чотирьох місцях сильно пошкодило статеві органи і ще багато травм. На даний час вже було 10 операцій, ще 6 має бути, наступна коштує 60 тисяч євро, головну операцію будуть робити в Німеччині. Зараз дуже багато проблем зі здоров'ям, нога сильно гноїться, вже чотири місяці в животі стоїть трубка цистостома вона також забита. Стає все гірше, почались проблеми ще в жовтні коли не зовсім тверезий лікар мені її замінив зараз постійно на знеболюючих таблетках, роблю перев'язки кожного дня потрібні гроші на медикаменти, на даний час їх немає взагалі. Пенсії я отримую по групі всього 1200 гривень, їх не вистачає навіть на тиждень зараз окрім медикаментів потрібно замінити цистостому і робити операцію на ногу прошу всіх небайдужих допомогти хто як зможе буду дуже вдячний", - звертається до небайдужих рівнян Андрій.

ПриватБанк: 4149—4378—6315—6673 - Левчинко Юлія (мама)

Укргазбанк: 5168—5319—7515—7802 - Левчинко Юлія (мама)

Допомогти Андрію можуть всі небайдужі. Кожна гривня наблизить його до одужання.

pic

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv