Чи то дослухавшись до слів класика української літератури чи до настанов тренера Володимира Мазяра - рівненський "Верес" "всуху" розбив "Скалу" на їхньому полі.

Матч 24-го туру від перших хвилин обіцяв бути цікавим та принциповим. Народний клуб зі спортивною злістю та бажанням перемоги пішов наступ вже від перших хвилин протистояння.

Як результат вже на 8-ій хвилині матчу бомбардир Руслан Степанюк забиває перший гол, асистує йому Антон Котляр, котрий прострілив вліво на 7-ий номер рівнян.

Ростислав Волошинович вже за 10 хвилин відзначився прострілом по стрийським воротам - та шкіряна куля потрапляє прямісінько у поперечину.

pic



pic Активні червоно-чорні володіють м'ячем ледве не забивають 2-ий гол вже на 20 хвилині, проте арбітр фіксує оффсайд. Тренер рівнян відверто обурений такому рішенню.

Гірчичника за порушення проти суперника отримує Борис Орловський.

Друга половина 1-го тайму відзначається прострілами у площину воріт від рівненських россо-нері. На 33 Волошинович знову б'є по м'ячу, небезпечний момент проте не завершується голом.

Рівняни обертів не збавляють і на завершення першого тайму дають поживу вболівальникам. На 41-ій хвилині ворота "Скали" дрижать від удару Сікорського. 2:0 - рівняни оформили дубль.

Проте вересівці не дають суперникам оговтатись та вже за 2 хвилини Котляр асистує, пробиває в бік Степанюка - останній момент використовує. 3:0 - рівняни йдуть на перерву.

Другий тайм рівняни знову розпочинають із атаки. Спочатку Степанюк, згодом Волошинович прострілюють по воротам "Скали" - проте господарі поля рятують ситуації в останній момент.

pic В свою чергу Орловський за декілька хвилин опісля врятував свою команду - за мить до влучання м'яча у червоно-чорні ворота.

До завершення гри рівняни "рук не опускали", стрияни ж в свою чергу лиш встигали рятувати володіння їхнього голкіпера. Небезпечні моменти від червоно-чорних двічі нівелював Кузів, згодом арбітр фіксує черговий оффсайд від рівнян.

Під завісу матчу знову оффсайд у виконанні "Вереса" та ситуацію це аж ніяк не псує. На спортивній батьківщині головного тренера рівнян Володимира Мазяра його підопічні знову "на коні" - виграють матч із рахунком 3:0.

pic Підтримати рідну команду до Стрия приїхала сотня вбоівальників червоно-чорних - проте кількість не завше означає якість. Фанати "Вереса" скандували, співали та усіляко підтримували своїх улюбленців та навіть так, що місцевих вболівальників не було чути.

pic Фото Тетяни Мороль