Близько о пів на одинадцяту вечора сьомого квітня у селі Новоселівка сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала 34-річна жінка.

Слідчо-оперативна група встановила, що 22-річний водій «Opel Kadett», житель села Іванівка Млинівського району, рухаючись вулицею села Новоселівка, не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив наїзд на 34-річну жінку-пішохода, жительку села Лукарівка, яка йшла в попутному напрямку. Керманич із місця події втік.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Внаслідок ДТП потерпілу госпіталізували у реанімаційне відділення Млинівської центральної районної лікарні, де медики у неї діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій грудної клітки.

Поліцейські виявили водія та авто неподалік місця ДТП. Молодик перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Результат освідування — 2 проміле.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Автомобіль поміщено на територію Млинівського відділу поліції.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Рівному в будинку пролунав вибух Рівне нщина: унаслідок ДТП на трасі "Київ - Чоп", пасажир загинув, водій – у реанімації [ФОТО.ОНОВЛЕНО]