Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен буде готовий подумати про своє майбутнє. Не помріяти, витаючи в хмарах, а конкретно вирішити, куди рухатися далі. Плани Овна будуть відрізнятися чіткістю і увагою до дрібниць, а тому їх втілення в життя – лише питання часу. Єдине «але»: приділяючи увагу майбутньому, Овну не слід забувати і про сьогодення, точніше – про людей, які знаходяться навколо. Не варто мучити їх причіпками і бурчанням, навіть якщо здається, що вони все роблять не так.

Менше всього на світі Тельця буде хвилювати чужа думка – принаймні, саме так він себе буде вести. Зірки наділяють його упевненістю в тому, що він робить все як треба, а оточуючі з їх радами лише заважають. Так що не варто попадатися Тельцю під гарячу руку – якщо він зайнятий якоюсь справою, то в запалі здатний висловити все, що вважає за потрібне. А ось запитати його думки в якомусь питанні можна і навіть вітається: Телець буде задоволений.

Чудовий день, щоб Близнюки подумали про майбутнє! Втім, для початку їм треба доробити справи в сьогоденні, які висять над ними, як дамоклів меч, заважаючи рухатись далі. Зірки говорять, що найбільш ефективною для Близнюків виявиться робота по дому. Ну а, привівши в порядок простір навколо, можна почати приводити в порядок свої ідеї та плани. Не бійтеся експериментувати! Поставивши перед собою нову мету, Близнюки зрозуміють, як її можна досягти.

Рак здатний для будь-якої проблеми знайти десяток можливих рішень, а потім вибрати з них той, який виявиться найбільш ефективним і простим. Мозок Раку буде працювати, як швейцарський годинник, а руки – акуратно, як у касира в швейцарському банку. Цей день можна назвати для Раку ідеальним вирішенні будь-яких питань, крім тих, де потрібно проявити тактовний підхід. Чим-чим, а швейцарської дипломатичністю він не відрізнятиметься!

У Левів прокинеться справжній бухгалтер! Він зуміє до будь-якої проблеми підійти з ясною головою, прогнавши емоції геть. Це відмінний день для того, щоб провести ревізію сімейного бюджету, спланувати витрати на майбутнє і подумати, як отримати ще більший дохід. Втім, і в будь-яких інших сферах, навіть у коханні, Лев буде налаштований настільки ж практично, замінивши мова почуттів на мову суворих фактів і цифр.

Межа між впевненістю і самовпевненістю Діви буде практично не видно. У всякому разі, оточуючим. Сама Діва може вважати, що вона просто робить справу, націлена на результат і вимагає того ж від усіх, хто знаходиться поруч. Однак з боку цінні вказівки Діви можуть бути схожим на батіг наглядача, а її прямота з приводу і без – на критику без пощади. Зірки радять Діві стримати свій запал, інакше так і до бунту недалеко.

Терези можуть демонструвати занепад сил і небажання концентруватися на будь-яких ділових питаннях. Навіть якщо вони захочуть, то навряд чи зуміють проявити ініціативу, тому зірки радять їм не напружуватися. Якщо ситуація зажадає від Терезів активних дій, їм варто придивитися до людей навколо: хтось з них точно знає, що робити, і не проти покерувати. Терезам ж корисно дозволити собою трохи покомандувати.

Зірки радять Скорпіону вибирати нестандартні шляхи: звичайний підхід до справ не дасть потрібних результатів. Творчість – це вміння мислити не так як всі, і воно стане в нагоді Скорпіону навіть в самих практичних питаннях. Придумати хитрий робочий план, перетворити розмову з начальником в театральну постановку – Скорпіон буде здатний на неймовірні, непередбачувані ходи. Його винахідливість та креатив не будуть знати межі!

Думки Стрільця постійно крутитися навколо невідкладних справ. Аж до того, що навіть на відпочинку, в колі близьких, думка про те, як вирішити ту чи іншу проблему, не буде давати йому спокою! З-за цього бідний Стрілець здатний буквально розриватися між справами і будинком; з роботи він може крадькома дзвонити додому, з дому – на роботу. Його зусилля не пропадуть дарма: сьогоднішня бурхлива діяльність Стрільця виявиться надзвичайно успішною і продуктивною.

У Козерога величезний потенціал! День наділяє його активністю, творчою жилкою і практичною кмітливістю. Такий чудовий коктейль, якщо змішати його в правильних пропорціях, допоможе Козерогові в два рахунки розправитися з будь-яким завданням – навіть нестандартною. Козеріг здатний придумати елегантні і дотепні рішення проблем, до яких оточуючі (або навіть він сам) довгий час не могли підступитися!

Водолій розженеться так, що зупинитися стане для нього цілою проблемою! Його мозок, та й весь організм, буде працювати у форсованому режимі, викладаючись по максимуму. Із-за цього оточуючі можуть здаватися Водолію сонними мухами, які рухаються і розуміють як при сповільненій зйомці. Не дивно, що Водолій буде намагатися їх підганяти, користуючись при цьому не найбільш делікатними методами.

Обставини будуть квапити Риб, буквально підштовхуючи в спину. Навіть якщо швидко діяти і приймати рішення не їх стиль, Риби зуміють пристосуватися до нового ритму. Ключем до такого перетворення стане чарівне слово «треба» – Риби схильні дуже серйозно ставитися до своїх обов'язків. Втім, незважаючи на метушню, самі вони не втратять: Риби будуть відчувати себе як ніколи корисними і потрібними. Тобто практично щасливими.