05 квітня о 23:45 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» від правоохоронців надійшло повідомлення про виявлене на місці пожежі у приватному господарстві села Шахи Дубровицького району тіло 54-річного власника оселі, громадянина Леоніда. Вогонь повністю знищив дерев’яний, житловий будинок розміром 8х6 метрів.

Вогнеборців на місце пожежі не викликали. Причина пожежі встановлюється. Зазвичай причиною виникнення пожеж у житловому секторі є нехтування громадянами елементарних правил пожежної та, в першу чергу, власної безпеки. Паління у ліжку, перенавантаження або несправність електромережі часто призводять до пожеж у побуті.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій вкотре застерігає громадян дбати про належний протипожежний стан власних помешкань, дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті. Не паліть у ліжку, слідкуйте за станом та справністю електромережі, у разі виходу з приміщень не залишайте увімкненими телевізори, праски, тощо, намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно кілька побутових електроспоживачів великої потужності. Лише виконання елементарних правил пожежної та власної безпеки зможе зберегти ваше життя та майно від вогню.

Інформує прес-служба ДСНС України у Рівне нській області.



pic

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівне нщині створено групу комунікації поліції для перемовин під час масових акцій [ФОТО+ВІДЕО]

Гральний бізнес на Рівне нщині : вилучено 69 одиниць техніки та 400 тисяч гривень [ФОТО]

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv