У першому кварталі 2017 року Рівненська митниця ДФС сплатила до бюджету 1,095 млрд. грн. Про це сьогодні повідомив начальник Рівненської митниці ДФС Андрій Чаборай.

"Хочу зазначити, що незважаючи на те, що період з січня по березень є досить «малоактивним», у цей період вдалось перерахувати до бюджету на 321 млн. грн., або на 40,3%, більше, ніж у аналогічному періоді минулого року. Дана сума є рекордною порівняно з показниками перерахувань до бюджету за останні п’ять років. Такого результату, зокрема, вдалось досягнути завдяки вжитим митницею заходам, які направлені на прискорення здійснення митних формальностей та адміністрування митних платежів, залученню нових суб’єктів ЗЕД та розширенню асортименту товарів, які ми поєднали з контролем бази оподаткування товарів та застосуванням мит і преференцій", - прокоментував Андрій Чаборай.

Основними бюджетоформуючими товарами у січні-березні 2017 року були: скло листове, смоли карбідні, сода кальцинована, вапняк, нитки, пряжа, тканини, резина, аміак та міндобрива.

Інформує Рівне нська митниця ДФС.