Ми вже перейшли з режиму "зима" на режим "весна" . Але вітряну погоду та опади ніхто не відміняв. Який верхній одяг носити цієї весни? У світових подіумів є своя відповідь на цей рахунок: від скромних байкерських курток укороченого формату до яскравих бомберів і джинсовок з аплікаціями і вишивками. Ми в свою чергу рекомендуємо вибрати відразу кілька варіантів, щоб ви могли вдосталь насолодитися актуальними модними поєднаннями. Навіщо собі відмовляти в задоволенні виглядати круто кожен день? Ну що ж, поїхали!

Ми в свою чергу рекомендуємо вибрати відразу кілька варіантів, щоб ви могли вдосталь насолодитися актуальними модними поєднаннями. Навіщо собі відмовляти в задоволенні виглядати круто кожен день? Ну що ж, поїхали!



pic

Мода повертається. Модна джинсова куртка не повинна виглядати ідеально, скоріше навпаки - вона повинен створювати відчуття, що її випадково погризла собака або ж проїхалася вантажівка, а дірки ви сховали за яскравими нашивками.



pic Модний будинок Saint Laurent допоможе вам продемонструвати результат від посилених тренувань п'ятої точки. Одягніть цю укорочену куртку і джинси із завищеною талією і весь світ замре від захоплення, тому будьте обережними з цим.



pic Прощайтеся з важкими тренчами, в моду ввійшла легкість, хвилясті тканини і сатин. Варто накинути цей тренч і ви будете виглядати круто та стильно. Навіть не доведеться довго думати про те, що надіти під нього.



pic Жовтому кольору в цьому сезоні мало вже не поеми присвячують. Раз вже присутність цього кольору настільки бажане, то неодмінно зверніть увагу на схожі речі з мінімалістичним жакетом зі штучної замші від Zara.



pic Куртку-бомбер можна назвати міцним горішком, вже який сезон вона вперто залишається в списку трендів і йти не збирається. Тому неодмінно доведеться її купувати.

pic



pic



pic



pic

pic


Який варіант тобі сподобався найбільше? Надсилай свої найкращі луки нам у соц.мережі:

Ми в соціальних мережах: ВК ФБ

Читай також:

Красуням на замітку: трендові кольори 2017

Телефони псують нам сон

Які продукти допоможуть рівнянам боротися зі стресами?