Чудово провести трьохденні вихідні на початку червня матимуть змогу усі, хто візьме участь у велосипедному марафоні «Поліська Січ – 2017».

Трек веломарафону проходитиме наймальовничішими, найвизначнішими маршрутами «Медового кола» - комплексу розмаїтих туристичних маршрутів, які прокладаються туристичними об’єктами Рівне нського Полісся, цікавими з точки зору краєзнавства, природної, культурної та історичної спадщини за підтримки міжнародної програми розвитку сталого туризму «GreenWays».

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Як повідомив нам ініціатор та організатор марафону, громадський активіст, голова спілки велосипедистів Рівне нщини, Юрій Ойцюсь, зараз відбувається активна підготовка до проведення марафону – маркування основного маршруту та розвідка і прокладання нових, дещо полегшених, альтернативних маршрутів.

- У цьому році марафон «Поліська січ» проводитиметься вже вдруге, - каже Юрій,- ми очікуємо, що у цьому році до участі долучиться близько 400 велотуристів, що представлятимуть усі регіони України. Будуть також учасники із-за кордону. Тож, де-факто, матимемо статус міжнародного. Ми намагаємося створити найсприятливіші умови для участі усіх бажаючих з різним рівнем підготовки, тобто усіх, хто любить природу і подорожувати.

Головна мета марафону – популяризація активних видів відпочинку та здорового способу життя. Звісно, ми враховуємо різний досвід, в тому числі здобутий нами у минулому році, і щодо умов розміщення кемпінгового табору, і щодо прокладання альтернативних, полегшених, але не менш цікавих маршрутів тощо. Тож усі, хто візьме участь, будуть приємно враженими та залишаться задоволеними.

Отже, усіх, хто бажає взяти участь у 3-денному велосипедному марафоні «Поліська Січ – 2017», організатори запрошують 3-го червня о 8:00 на місце старту в м.Рівне , поблизу супермаркету «Фреш» (вул.Богоявленська, 40), попередньо зареєструвавшись на сайті марафону - way.rv.ua.

Вже на місці старту кожен учасник отримає стартовий пакет, що включатиме, окрім обов’язкового стартового номеру та відповідних інформаційних матеріалів, також декілька пам’ятних презентів, який залишиться на згадку кожному часнику про його участь.

Для полегшення подолання маршруту передбачений трансфер особистих речей і особистого кемпінгового спорядження до місць ночівлі. Також, за попередньою домовленістю, можна буде здійснити трансфер тих, що супроводжуватимуть учасників (членів родини, друзів тощо).

Протягом 3-х днів учасники проїдуть 300 км привабливими місцями Полісся. Дві ночівлі у наметах у кемпінгових таборах, розташованих на мальовничих берегах річки Случ поблизу м.Березне та поблизу с.Маринин, дозволить кожному учаснику мати змогу повністю розчинитися у лоні природи. Щовечора кожен матиме можливість долучитися до тематичних зустрічей біля загального вогнища кемпінгового містечка, конкурсів, а також взяти участь у розіграші лотереї.

Марафон фінішуватиме 5-го червня у місті Рівне .