Минулої доби працівники груп реагування патрульної поліції області зафіксували 12 фактів порушень правил дорожнього руху, передбачених статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Правоохоронці виявили, що водії кермували транспортними засобами напідпитку. Чотири таких випадки зафіксовано у Здолбунівському районі, три – на Млинівщині, по два – у Рівне нському та Острозькому районах та один – на Дубенщині. За усіма фактами складено відповідні адмінпротоколи.

Крім того, вчора, третього квітня, у Здолбунові на вулиці Новій під час несення служби група реагування патрульної поліції зупинила мотоцикл "Honda" під керуванням 27-річного рівнянина. Під час поверхневого огляду транспортного засобу правоохоронці виявили пістолет та речовину зеленого кольору рослинного походження, зовні схожу на марихуану, вагою близько 10 грамів. Усе вилучене направлено на експертизу.

За цими фактами розпочато досудові розслідування за частиною 1 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у рамках реформування правоохоронної системи в березні минулого року з числа працівників поліції області у Рівному та районних відділах і відділеннях створено групи реагування патрульної поліції (ГРПП). Зазначені групи діють з метою оперативного реагування на повідомлення про правопорушення та інші події, а також вжиття комплексу превентивних заходів шляхом патрулювання території обслуговування, виявлення та припинення правопорушень, застосування визначених законодавством інших поліцейських заходів.

Інформує відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv