Одна з найжахливіших новин, яку можуть почути батьки – це страшний діагноз у їхньої дитини – «лейкоз». Серце завмирає від болю, в голові нескінченний потік думок, як же врятувати свою дитину?!

Лейкоз – це є рак крові, злоякісна хвороба, при якій вражається кістковий мозок, що виробляє кров’яні клітини. При цьому не дозрівають «білі» клітини крові – лейкоцити, які виконують захисну функцію, «червоні» – еритроцити, що переносять кисень, та тромбоцити, які відповідають за згортання крові. Раптом у дитини з’являються синці на шкірі, крововиливи, підвищується стомлюваність, слабкість, збільшуються лімфовузли. Гострий лейкоз потребує негайного лікування, яке полягає у хіміотерапії сильними хімічними препаратами і пересадці кісткового мозку. Для таких дітей це єдиний спосіб зберегти життя.

У молоду сім'ю Жиркових з Рівне нщини постукалась біда. В маленької донечки Алінки діагностували гострий лімфобластичний лейкоз. Для збереження життя дівчинки окрім витримки, любові та молитви до Господа Бога потрібна значна фінансова підтримка.

Тож, батьки просять про допомогу, по мірі Вашої можливості.

На лікування потрібно 500 тисяч гривень.

Рахунок ПриватБанку: 29244825509100, МФО 305299, КОД 14360570 Жиркова Світлана Олександрівна ІНН: 3259013100 Номер карточки 5168 7427 0485 2114

Щоденно кожен з нас витрачає хоча б невелику частину своїх грошей на зовсім непотрібні речі. Відмовившись від однієї кави, пачки цигарок, жуйки і т.д. можна дати шанс на життя маленькому янголятку!