На вулиці Соборна обласного центру 33-річний житель Рівненського району не впорався з керуванням і в’їхав у придорожнє дерево. Унаслідок ДТП травмувався водій, пасажир відпущений додому.

Правоохоронці на місці пригоди встановили, що 29 березня, близько 22 години, 33-річний мешканець села Зоря Рівне нського району, керуючи автомобілем «Citroen Berlingo», рухаючись по вулиці Соборна, не впорався з керуванням та, виїхавши на смугу зустрічного руху, зіткнувся з придорожнім деревом.

НАГАДУЄМО:У Рівному легковик врізався в дерево [ФОТОФАКТ]

Унаслідок удару відлетіло колесо іномарки, яке пошкодило автобус, що рухався по дорозі.

У результаті ДТП водія каретою швидкої медичної допомоги доставили у центральну міську лікарню, де з попереднім діагнозом важка черепно-мозкова травма госпіталізували у нейрохірургічне відділення медзакладу.

30-річного пасажира, односельчанина кермувальника, після надання меддопомоги відпустили додому.

За цим фактом поліцейські проводять досудове розслідування за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

За зовнішніми ознаками обоє чоловіків перебували у стані алкогольного сп’яніння. Лікарями відібрані зразки крові, за якими буде проводитись відповідна судово-медична експертиза.

Інформує відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic



pic



pic



pic