Учора близько 11-ї вечора під час несення служби з охорони громадського порядку екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль марки MERCEDES-BENZ, водій якого порушив правила користування попереджувальними сигналами.

Під час спілкування з 38-річним рівнянином інспектори помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Також з'ясувалось, що протягом року громадянин притягався до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння та був позбавлений такого права терміном на один рік.

Щодо порушника інспектори винесли постанову за ч.3 ст.126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки) та склали протокол за ч.2 ст.130 (керування в стані сп'яніння, повторність) КУпАП.

Шановні водії, не забувайте, що керуючи механічними транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння Ви наражаєте не лише себе, але й оточуючих на небезпеку. Ставтесь відповідально до наданого Вам права кермувальника.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

pic