За минулу добу працівники оперштабу спільно з приданими силами у Сарненському районі вилучили одну мотопомпу, а у Рокитнівському – дві.

Учора, 27 березня, близько дев’ятої ранку під час відпрацювання працівники оперативного штабу та приданих сил спільно з працівниками Старосільського лісництва Рівне нського природного заповідника виявили перекопану землю, а неподалік у кущах — мотопомпу заводського виробництва.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Крім того, близько 13 години поліцейські Сарненського відділу поліції спільно з працівниками оперштабу в урочищі "Смітник" неподалік Клесова виявили та вилучили саморобну мотопомпу на базі двигуна «Mercedes».

А вже сьогодні, 28 березня близько шостої ранку правоохоронці в урочищі "Гнойне" поблизу села Єльно виявили та вилучили мотопомпу заводського виробництва та два пожежні рукави до неї.

За усіма фактами поліцейські проводять досудове розслідування за частиною 2 статті 240 (порушення охорони надр) Кримінального кодексу України. Знайдене обладнання поліцейські вилучили та помістили на територію Рокитнівського та Сарненського відділів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.