27 березня о 17:55 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в господарчій будівлі, приватного господарства у селищі міського типу Смига по вулиці Ювілейній.

На місце виклику негайно було направлено вогнеборців місцевої пожежної команди смт. Смига та чергове відділення бійців 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубно. Додатково за вказаною адресою виїхали пожежні автоцистерни ДП «Рівне Торф» та ЛВДС 5с «ПрикарпатЗахідтранс».

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

На момент прибуття пожежних розрахунків вогнем була повність охоплена по усій площі, покрівля цегляної будівлі. Полум’я було настільки сильним, що загрожувало у будь-яку хвилину перекинутися на розташовані за декілька метрів три господарчі будівлі та один житловий будинки. Тому на гасіння пожежі з усіх сторін було подано п’ять водяних стволів. О 18:32 пожежа була локалізована, а о 19:30 повністю ліквідована. Вогнем знищено покрівлю по всій площі, речі домашнього вжитку, побутову техніку, а також бензо і електро інструмент в господарчій будівлі. До ліквідації пожежі було залучено чотири пожежні автоцистерни та 11 вогнеборців. Причина пожежі встановлюється.

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє головне управління ГУ ДСНС в Рівне нській області.