Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овнам сьогодні небезпечно придушувати свою енергію, краще скористатися ситуацією і зробити потужний ривок вперед. Це вдалі добу для демонстрації вашого бойового і творчого потенціалу. Якщо ви чітко знаєте, чого хочете, то будете безпомилково діяти за принципом «бачу ціль – не бачу перешкод». Нова справа почнеться з напруженого моменту, який розставить акценти і покаже, хто є хто. Якщо ситуація не критична, не варто зловживати своєю силою: є ризик зіпсувати потрібні відносини.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Тельцям зірки радять двічі подумати, перш ніж робити ту або іншу дію. День не має до довгих роздумів, надає куражу і енергії, але не прощає грубих помилок. Якщо ви не впевнені в собі і ще не побороли свої слабкості, краще тимчасово поступитися дорогою іншим. Насамперед, рекомендується відкласти будь-які індивідуальні починання на постійній основі: у вас може не вистачити дихання». Енергію краще направити в пробне дію, яке покаже, наскільки ви готові до перевантажень.

Близнюкам зірки радять бути енергійнішими, не соромитися відстоювати свої переконання. Важливо заявити про собі або своєму проекті «на повну потужність». Ваша впевненість у своїй правоті, укупі з ентузіазмом і списком заслуг, здатна вселити повагу навіть супротивникам. Якщо ви будете досить переконливі, вас перестануть намагатися переробити – навпаки, той, хто в вас зацікавлений, захоче підлаштуватися під вас. Варто активніше використовувати доступні рекламні інструменти, включаючи дружню підтримку в Мережі.

День сприяє Ракам, готовим змінити своє життя не на словах, а на ділі. Раки-мрійники можуть бути вирвані з особистої зони комфорту. Тактику підкаже ваша позиція: якщо ви в підлеглому положенні, варто підтримати прогрес і його представників, якщо керівник, саме час проявити якості справжнього лідера. Ракам - індивідуалам важливо яскраво заявити про себе, незважаючи на чини і ранги. У будь-якому випадку, день загрожує заворушеннями, може бути пов'язаний з гострою конкуренцією або кадровою перестановкою.

Левів зірки запрошують відкрити чергову славну сторінку життя. Можливо, вам доведеться зробити над собою зусилля, подолати якусь зовнішню перешкоду. Не варто пасувати перед перешкодами: ваші сили зараз великі, а втрачений шанс ви собі навряд чи вибачте. Тимчасові труднощі не варто приймати за перешкоди: швидше, доля дарує вам можливість спалити мости минулого. Не виключено, що взяття бар'єра лише додасть вам куражу і впевненості.

Дівам краще не розпорошувати увагу і сили на дрібниці. Настав момент, коли необхідно сконцентруватися на самому головному. Настрій буде відігравати визначальну роль, духовний та інтелектуальний тонус може виявитися набагато важливіше фізичної форми. Важливо вірити в себе, у перемогу або в удачу. Зірки підказують, що віра не повинна бути сліпою: бажано точно знати, куди ви йдете, чого хочете і яку ціну готові за це заплатити. Не варто боятися кризи, саме він здатний дати вам необхідний імпульс.

Терези можуть опинитися перед поворотом значущих відносинах, у шлюбі або в кар'єрі. Можливий новий раунд змагання у популярності, талант, чарівність, інтелекті, красномовстві. Не варто недооцінювати свою роль у подіях: якщо ви не керуєте ними неподільно, то все ж можете серйозно на них вплинути. Самовпевненим Терезам, навпаки, небезпечно недооцінювати сили противника: швидше за все, йде боротьба на рівних, в якій небажано розслаблятися і завчасно приміряти на себе лавровий вінок переможця.

У Скорпіонів можуть з'явитися нові обов'язки. Не виключено повернення до колишньої функції або схему дій, але в оновленому або експериментальному форматі. Зірки не радять вам активно прагнути на передній план і приписувати собі управління подіями. Якщо справу розпочато не вами, у вас збережеться можливість відзначитися і заявити про себе. Ви можете реалізуватися в ролі секретаря, помічника, партнера, персонального інструктора, при достатньої сміливості - в якості піддослідного в складному експерименті.

Стрільцям не варто втрачати час, зараз багато чого реально домогтися на хвилі успіху і популярності. Гра буде складною, але результат порадує і надихне. Можна розраховувати на перше місце в змаганні - або на почесний приз глядацьких симпатій, що, можливо, навіть краще. Важливо дозволити собі більше свободи, впевненіше демонструвати свої особисті таланти і заслуги. Багатьом Стрільцям потрібно не тільки думати про себе, але й вболівати душею за своїх дітей, друзів, підопічних, улюблену команду.

Козерогів чекає випробування особистої сили. Залежно від контексту подій, вам належить проявити енергію, цілісність духа, творчий потенціал, хазяйновитість, владність або інша важлива якість. Якщо ви не претендуєте на ключову роль, люди або обставини можуть нав'язати вам її. Відповідальний момент належить Козерогам, які воліють автономність і вершать свої справи поодинці. У будь-якому випадку, день пов'язаний з душевними навантаженнями, вам доведеться підтвердити або захистити свою позицію.

Водолії сьогодні отримують новий імпульс для звершень і одночасно підтвердження своїх заслуг. Сюрпризи цього дня багато представників знаку сприймуть спокійно, так як давно прорахували логіку подій і очікували такого повороту. Саме з цієї причини ситуації, кризові для більшості, багато Водолії будуть вважати легкою розминкою. Небезпекою дня може стати спокуса самозаспокоїтися: не варто спочивати на лаврах у той самий час, коли можна без особливих зусиль зробити новий кидок вперед.

Рибам корисно переглянути список цілей і ресурсів. День підштовхує до оптимізації наявних резервів, допомагає кинути свіжий погляд на звичне. Не виключено, що ви несподівано знайдете оригінальне застосування старим речам або своїм призабутих талантам, вирішите внести зміни в свій повсякденний режим, раціон. На Риб, схильних до нескінченним коливань, може вплинути чийсь конкретний особистий досвід. У цьому випадку важливо, щоб приклад виявився позитивним, стимулював на конструктивні рішення.