(*День Ангела - це світле свято, яке може відзначати кожна людина, адже всі ми маємо свого Ангела-охоронця.*)

28 березня свій День Ангела відзначають такі чоловіки як Олександр, Олексій, Денис, Михайло та Тимофій.

Значення імені Олександр

Особливість характеристики імені Олександр – «душа компанії». Чоловік з цим ім’ям вельми дотепний, товариський і вміє поводити себе з протилежною статтю. Але часом з-за запальності характеру він може здатися різким, грубим і неосвіченим. Чоловіка з ім’ям Олександр характеризує швидкість реакції на події. Не завжди така якість приводить до правильних рішень, які часом вимагають більш продуманого підходу. Але своєчасне реагування і, одночасно, спокій і розважливість і приносять позитивні результати. Вони часто стають хорошими керівниками саме завдяки поєднанню цих якостей.

Значення імені Олександр передбачає різкість, запальність і войовничість, тому ні в якому разі не варто намагатися нав’язати йому свою думку, спосіб життя і особисті смаки. Якщо ж вам необхідно так чи інакше схилити його на свою сторону, користуйтеся тактовними і раціональними переконаннями.

Значення імені Олексій

Олексій володіє лідерськими якостями, вміє відстоювати свою точку зору, чітко її аргументуючи. У них добре розвинена інтуїція. Якщо він впевнений у своїх силах, буде домагатися успіху навіть у, здавалося б, безнадійній справі. Але якщо його інтуїція підказує, що шанси на успіх дуже малі, Олексій відступить.

Завдяки своєму м'якому характеру, йому вдається побудувати щасливе сімейне життя. Несподівані повороти долі, бурхливі пристрасті не для Олексія. У той же час, він добре влаштовується в звичайному житті, залишається вірним друзям і родині.

Згідно характеристиці ім’я Олексій, чоловіки з таким ім’ям цінують охайність і акуратність своїх обраниць.

Значення імені Денис

Денис - дуже товариська людина. Він готовий поділитися з людьми Воістину останнім шматком. В принципі його можна вмовити на що завгодно. Любить копітку роботу, буває принциповим і непохитним, любить нав'язувати оточуючим свою думку.

Здатний впоратися з спалахами ревнощів. Одружується, як правило, за розрахунком, але в жінці його приваблює в першу чергу зовнішність, і тільки потім - розум і душевні якості. Відносини з жінкою будує на взаємній повазі. Любить дітей. Не скупий, але кожна велика покупка в сім'ї проводиться тільки за згодою.

Значення імені Михайло

У дорослому віці рухливість Михайла змінюється спокійною врівноваженістю, у родині він зазвичай непоганий господар, на роботі – акуратний і старанний роботяга, але уразливість може залишитися властивою йому протягом всього життя. Це істотний момент. По-перше, він свідчить про значне самолюбство. По-друге, образи можуть всерйоз ускладнити йому життя й перешкодити виконанню багатьох життєвих планів.

Дуже важливо пам’ятати, що часто уразливість не сумісна із честолюбними стремліннями, якщо людина намітила для себе високі цілі, вона повинна бути готовою до опору навколишніх і навіть їхній протидії. Це об’єктивний закон психології, і ображатися на нього не так вже й розумно. Цікаво, що багато хто з Михайлів переборюють цей опір за допомогою почуття гумору, що граничить нерідко з їдкою іронією. Більшість людей беззахисні перед такою зброєю, і тому буває корисно, щоб ці якості одержали в Мишка достатній розвиток, не дарма ж сьогодні серед Михайлів так багато сатириків і гумористів.

Значення імені Тимофій

В цілому енергетика цього імені досить спокійна, у ньому відзначається помірна рухливість, самостійність, в той же час воно залишає достатній простір для емоційних коливань. Звичайно, як і у випадку з іншими рідкісними іменами, чималу роль зіграє помітність імені, посилюючи його вплив на психіку.

Безумовно, Тимофій здатний і на веселощі, і на замислене усамітнення, і на прояв невдоволення, однак люди з рідкісним ім'ям часто схильні перебільшувати ступінь уваги суспільства до своєї персони або намагаються піти в тінь, або, навпаки, занадто сильно починають підкреслювати свою незвичайність. У випадку з урівноваженим Тимофієм найбільш імовірний перший варіант - він, швидше за все, віддасть перевагу не афішувати свій емоційний стан, від чого буде справляти на оточуючих враження спокійної і, можливо, навіть флегматичної і замкнутої людини. Однак це тільки перше враження: люди, які пізнають його ближче, легко виявлять за цією серйозною маскою нормальну людину з досить сильними емоціями.