Сьогодні близько півночі на службовий планшет поліцейських надійшов виклик, що на вул. Фабричній трапилася дорожньо-транспортна пригода без потерпілих.

Прибувши на місце події інспектори виявили автомобіль марки Renault, який здійснив наїзд на електроопору. Поблизу транспортного засобу знаходився громадянин з ознаками алкогольного сп’яніння, який назвався водієм даного авто.

Зрозумівши, що уникнути відповідальності не вдасться, 28-и річний рівнянин заходився переконувати охоронців правопорядку у тому, що він не керував автомобілем, а знаходився у ньому в якості пасажира. Хто був водієм – не знає. Від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу, а також у медичному закладі відмовився в присутності двох свідків.

На водія інспектори склали 2 адміністративні матеріали: за керування транспортним засобом перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння (ч.1 ст.130 КУпАП) та порушення правил дорожнього руху, що спричинили пошкодження дорожніх споруд (ст.124 КУпАП).

Усього протягом вихідних патрульні оформили 6 дорожньо-транспортних пригод.



pic

Інформує патрульна поліція Рівного на своїй сторінці у ФБ.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv