Не знаєте, що подарувати коханому чоловікові чи хлопцеві? Підберіть подарунок за знаком зодіаку! Ваша друга половинка буде приємно здивований тим, як вірно ви вгадали його найпотаємніші бажання.

Овен

Активні Овни завжди в русі, люблять проводити час з користю, піклуються про свою зовнішність і здоров'я. Абонемент в спортзал однозначно сподобається Овну.

Телець

Тельці - чоловіки практичні, їх не підкорити дешевими дрібничками та сувенірами. Подаруйте Тельцю те, що він зможе використовувати щодня, наприклад, набір для гоління, практичну річ для дому (зволожувач повітря, наприклад), зручний mp3-плеєр, який буде завжди під рукою.

Близнюки

Близнюки обожнюють приємні сюрпризи і екзотичні подарунки. Подаруйте йому спільну подорож в теплі країни, романтичний вікенд на двох у мальовничому місті України.

Рак

Раки - натури романтичні, їм приємні будь-які прояви любові і ніжності з вашого боку. Подаруйте йому що-небудь, що зможе нагадувати про ваші ніжні почуття до нього кожен день. Наприклад, теплий шарф, який зігріє його в найхолодніший день, чашку з вашого спільною фотографією.

Лев

Леви гонорові, люблять увагу до власної персони і статусні речі. Виберіть для нього витончену ручку в красивому футлярі, зручний щоденник в шкіряній палітурці, папку для документів, футляр для ноутбука.

Діва

Серйозні Діви не розслабляються навіть вдома після роботи. Не втрачати ні хвилини - улюблений девіз чоловіків-Дів. Подаруйте йому шахи для спільної гри вечорами, новий додаток для телефону, інтелектуальну книгу, назву якої він недавно згадував.

Терези

Чоловіки Терези прекрасно усвідомлюють свою привабливість, люблять прикрашати власну персону. Відмінним подарунком для них стане нова краватка, джинси улюбленого бренду, новий парфум, стильна сорочка, головний убір.

Скорпіон

Скорпіони люблять ризик, адреналін і нові враження. Подаруйте для нього стрибок з парашутом разом з професійним інструктором, урок катання на сноуборді, сеанс тайського масажу (бажано з вашою участю).

Стрілець

Стрільців хлібом не годуй - дай повеселитися. Придбайте для нього квитки на концерт улюбленої групи, запрошення на вечірку, квитки в кінотеатр на свіжу комедію.

Козеріг

Це серйозні хлопці. Але є і у них одна маленька слабкість - їх улюблена машина. Будь-які подарунки для його «ненаглядної» (навігатор, маленький килимок в багажник) будуть прийняті з щирим захопленням.

Водолій

Водолії обожнюють кулінарні експерименти, люблять добре поїсти, та й самі не проти приготувати що-небудь смачне. Подаруйте йому кулінарну книгу з гарними ілюстраціями, міні-гриль для будинку, нову кавоварку.

Риби

Любителі технологічних новинок. Кращим подарунком для цього знаку зодіаку стане новий телефон або додаток, зручний гаджет для занять спортом (пульсометр, спідометр або відповідна програма для телефону), підписка на його улюблене видання про новинки техніки.

Купуйте подарунки для коханого чоловіка, не забуваючи про його уподобання. Використовуйте рекомендації астрологів, щоб не помилитися з вибором!