Черговий матч за участі рівненського футбольного клубу "Верес" завершився з мінімальною перевагою команди з Краматорська.

Нагадаємо, у 22 турі чемпіонату України з футболу у І лізі, рівненський "Верес" зустрівся із "Авангардом" із Краматорська. Матч відбувся на стадіоні "Авангард" у місті Краматорська.

За понад тисячу кілометрів рівняни вирушили без капітана захисника Сергія Борзенка (пропускає матч через перебір жовтих карток), захисника Сергія Петька, нападника Руслана Степанюка (мікротравма), а також півзахисника Бориса Оловського, який досі відновлюється після травми.

Попри всі побоювання таки вийшов на поле Олексій Зозуля, який перший тайм провів у спеціальній масці, що захищала поламаний у минулому матчі ніс.

ФК "Авангард" (Краматорськ) - НК "Верес" (Рівне ) [ТЕКСТОВА ТА ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ]

Єдиний м'яч у грі забив з пенальті Віталій Собко на 9 хвилині.

Як не намагалися рівняни бодай зрівняти рахунок, зробити цього не вдалося. Не допомогли і заміни: спершу Василь Білий наприкінці першого тайму змінив Ярему Каваціва. Вже у другому таймі на поле вийшли Антон Котляр (замість Сергія Герасимця) та Євген Морозенко (замість Валерія Лебедя).

Врешті матч так і закінчився з мінімальною перевагою Краматорська.

"Верес" другий матч поспіль втрачає очки, а "Авангард" піднімається у турнірній таблиці на дві сходинки.

Нагадаємо, попередня зустріч команд закінчилася із рахунком на 3:0 на користь рівнян