Трагічна дорожньо-транспортна пригода сталася увечері 22 березня у селі Городок Рівненського району. Водій збив на смерть пішохода та зник. Утім, наступного дня поліцейським вдалося розшукати винуватця ДТП.

Нагадаємо, що на вулиці Барона Штейнгеля в селі Городок невідомий водій, рухаючись з центру населеного пункту в напрямку автодороги "Рівне -Луцьк" здійснив наїзд на пішохода, 42-річного рівнянина. Чоловік йшов проїзною частиною у попутному з транспортним засобом напрямку.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Унаслідок ДТП житель обласного центру отримав травми несумісні з життям. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Працівники Рівне нського районного відділення поліції оперативно встановили особу, яка може бути причетна до скоєного злочину. Учора, в обідню пору, поліцейські навідалися до оселі батьків зловмисника, та виявили у гаражі пошкоджений автомобіль "Audi 100".

Однак у будинку нікого не було, тож правоохоронці у телефонному режимі зв’язалися із 19-річним мешканцем села Карпилівка, який пояснив, що саме їде до поліції зізнаватися у скоєному.

Зі слів молодика, він часто користується іномаркою батька. І того трагічного вечора, вчинив так само. Після скоєної ДТП злякався, тому й утік з місця пригоди. Транспортний засіб залишив у гаражі батьків, адже сам разом із дружиною та немовлям проживає у Карпилівці.

Зі слів винуватця у той вечір алкоголю не вживав, що й підтвердив алкотестер. Однак лікарі відібрали зразки крові на предмет наявності сп’яніння.

Наразі зловмисник спілкується з правоохоронцями. Автомобіль вилучено та поміщено на спеціальний майданчик Рівного.

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.