21 березня о 15:05 до чергової служби Головного управління ДСНС у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку міста Дубровиця.

За вказаною адресою негайно було направлено чергове віділення вогнеборців 14-ї державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на місце виклику співробітники Держслужби з НС встановили, що пожежа виникла в одній із кімнат приватного, житлового будинку розміром 14х5м.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Рятувальники в апаратах захисту органів дихання провели розвідку, в ході якої в задимленому будинку виявили літню жінку. Стареньку відразу вивели на свіже повітря та надали першу долікарську допомогу, потому передали працівникам швидкої медичної допомоги. На приборкання вогню рятувальники подали два водяних стволи. О 15:25 пожежа була локалізована, а в 15:55 - ліквідована. Вогнем пошкоджено стіни і перекриття житлового будинку на площі 44 м2 та речі домашнього вжитку. Врятована 92-річна жінка була госпіталізована в Дубровицьку центральну районну лікарню з діагнозом: отруєння продуктами горіння та опік лівого ліктьового суглобу середнього ступеня важкості. Наразі врятована перебуває під наглядом лікарів. На ліквідацію пожежі було задіяно 8 рятувальників та 2 одиниці техніки ДСНС. Наразі обставини пожежі встановлюються.