Підозрюваному у вчиненні кримінальних правопорушень за трьом статтями учора, 18 березня, суд обрав міру запобіжного заходу у виді цілодобового домашнього арешту.

43-річного сарненчанина було затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України під час масових заворушень 16 березня неподалік Клесова Сарненського району. Слідчі слідчого управління ГУНП в Рівне нській області повідомили йому про підозру в скоєнні злочинів за частиною 1 статті 294 (масові заворушення), частиною 3 статті 342 (опір представникові правоохоронного органу), частиною 1 статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

На засіданні Рівне нського міського суду, яке відбулося о 20 годині 18 березня, сторона обвинувачення клопотала про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Відповідно до ухвали суду 43-річного сарненчанина взяли під цілодобовий домашній арешт.

Нагадаємо, ГІПЕРПОСИЛАННЯ в урочищі «Азалія» поліцейські виявили старателів за роботою двох мотопомп. Під час транспортування вилученого обладнання для незаконного промислу близько 25 невідомих почали погрожувати фізичною розправою правоохоронцям та вимагали віддати вилучене.

До того ж, сьогодні, невдоволені протидії поліцейських у незаконному видобутку бурштину особи заблокували державну дорогу міжнародного значення на Сарненщині.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.