(*Гадаю в багатьох з нас виникали такі думки: "Чому йому так щастить, а мені ні??", "Я зовсім не везучий", або ж "Чому йому/їй все, а мені нічого?". Проте чи задумувались ви, що причиною всіх своїх нещасть є ви самі.*)

Існує версія, що всі наші думки матеріальні. Тобто, мислите позитивно і налаштовані теж так, то і навколо вас буде панувати така ж позитивна атмосфера, і навпаки. Багато людей, коли їхні справи починають йти добре, відчувають себе не в своїй тарілці. Вони просто не вірять, що гарні часи можуть тривати довго або й вічно.

Але, все ж таки , що робити, коли нещастя просто переслідують вас? В такому разі існує декілька способів як боротися з цим або уникати.

Головне це побороти свої негативні думки, а саме:

- Почніть любити себе із всіма своїми недоліками. Запам'ятайте цей стан і обов'язково викликайте його завжди, коли вам погано.

- Любіть життя, адже воно одне і воно у вас є. Проживайте кожен день на повну.

- Ніколи не порівнюйте себе з кимось. Ви - це ви і це ваше життя. Тому, варто прагнути стати кращим лише за себе вчорашнього, а не наслідувати когось іншого.

- Не забувайте хвалити себе. Адже, це так важливо знати, що ти впорався, навіть, якщо це було і неважливе чи неважке завдання.

- Пам'ятайте, що кожна невдача це ваш безцінний життєвий досвід. Тому, робіть з кожної поразки висновки, щоб надалі їх уникати.

- Ніколи не скигліть, не нарікайте на долю. Це нічого не змінить, лише погіршить ситуацію. Краще опануйте себе та знаходьте у кожній ситуації плюси для себе або ж навчіться не зважати на негативні моменти.

- У важкі моменти головне намагайтеся побороти свій страх, адже він заважає нам тверезо мислити і знайти правильне вирішення проблеми.

- Коли сталося щось погане, подумайте чи буде це важливим для вас завтра, через тиждень чи через рік.

- І обов'язково треба пам'ятати, що навкруги є багато людей, котрим значно гірше, ніж нам, але вони не впадають у відчай.

Отож, це лише декілька порад як боротися зі своїм "нещастить", проте застосовуючи їх ви побачите, що насправді позитивних моментів більше, а все погане і негативне з часом минає.