З наступного тижня проїзд у рівненських маршрутках ((http://rivne1.tv/news/79439)(становитиме 4 гривні.)) Таке рішення прийняли вчора, 17 березня, на міськвиконкомі. Підвищили в звязку з тим, що немає за що водіям платити мінімалку.

Якість та комфорт у міських маршрутках залишається на тому ж рівні а от ціна за проїзд повзе вгору. Рівняни часто нарікають на брудні та прокурені маршрутки, а тепер до усього цього долучається підвищення ціни. Чи погоджуються рівняни з таким рішенням міськвиконкому та чи будуть користуватися старими маршрутками з новими тарифами?

Оля Вакуленко:

"Звісно, що новина не зовсім втішна, втім я їжджу на тролейбусах або ходжу пішки."

Коля Неглядюк:

"Я вважаю, що ціна невиправдана і не відповідає тим послугам, що нам надають."

Анна Львова:

"Відношусь до такої новини різко негативно і з особливим обуренням!Я вважаю, що це непрпустимо! Давно потрібно було б перейти на велотранспорт, як у Європі, він не засмічує середовище і абсолючно не потребує затрат у наступному перевезенні окрім лишніх кілокалорій. Не куплю велосипед - буду ходити пішки!"

Женя Дивачевський:

"Я думаю, що це нормально. Мінімальну зарплату підняли, тепер треба піднімати ціни на все."

Вова Гузенко:

"Я вже давно звик ходити пішки. Рівне не настільки велике, щоб постійно кататися на транспорті. Та й взагалі- велосипед наш вибір."

Олександр Поліщук:

"Не проти за одної умови - якщо якість та комфорт надаваних перевізником послуг зростуть пропорційно ціні."

Юлія Лящук:

"Погано відношусь. Я не на державній роботі і зарплатню мені не підняли, а ціни на все роституть, немов гриби після дощу. Тож зла, що витрати знову збільшаться вже на проїзд по місту"

Таня Косенкова:

"Насправді це нормально, бо у багатьох інших містах вже піднялись ціни на проїзд по місту. Але добре, що це вирішили зараз, на весну коли вже тепло. Тому дійсно більше ходитиму ногами, і економно і корисно."

У соцмережах рівняни теж взялись активно обговорювати підвищення тарифу.

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv