Уявити сучасну квартиру без телевізора складно. А ось знайти нестандартні способи розміщення приладу в інтер'єрі - цілком реально.

1. Картина

Один з найбільш нескладних способів заховати телевізор - закрити його картиною. Щоб полегшити процес доступу до приладу, над ним встановлюють спеціальний механізм, що опускає або піднімає картину.

Як правило, компанії, що займаються виробництвом таких картин, пропонують вибрати зображення з каталогу або ж використовувати власне. У більшості випадків для монтажу картини з механізмом не потрібно якоїсь особливої підготовки, його цілком можна зробити самостійно.

pic

2. Розсувні панелі

Відмінне рішення для тих, хто розмірковує, як заховати телевізор на стіні. При цьому такі панелі можуть або майже повністю злитися із стіною, або ж, навпаки, стати не тільки маскуванням для техніки, а й яскравим акцентом в інтер'єрі.

pic

3. Дзеркало

Телевізор, вбудований в дзеркало - це досить поширене рішення. У вимкненому стані таке дзеркало виглядає звичайнісіньким чином, надійно приховуючи від очей свою додаткову функцію.

pic

4. Стіна

Телевізор можна, в прямому сенсі слова, надійно заховати в стіні, використовуючи обертаючий механізм. Рішення актуально тільки для товстих стін, так як ніша для такого розміщення ТВ повинна бути досить глибокою.

pic

5. Стеля

Існують компанії, які спеціалізуються саме на такому способі монтажу телевізора: прилад ховається у вентиляційну шахту, навісну стелю або спеціально створений короб.

pic

6. Предмети меблів

Виробники модульних систем меблів пропонують свої рішення по розміщенню апаратури: заховати ТВ в комоді, ліжку, підвіконні або в спеціальній стійці не складе труднощів.

pic

7. Спеціальні панелі та ширми

Їх можна зробити на замовлення - вони кріпляться до стіни і відмінно приховують ТВ.

pic Ми в соціальних мережах: ВК ФБ