Десять санкціонованих обшуків провели правоохоронці у нежитлових приміщення обласного центру, у яких надавалися незаконні послуги у сфері грального бізнесу.

Працівники управління захисту економіки в Рівне нській області ДЗЕ Національної поліції України 15 березня у рамках кримінального провадження, відкритого за фактом зайняття гральним бізнесом за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України, на підставі ухвали Рівне нського міського суду провели десять обшуків в нежитлових приміщеннях Рівного, де в порушення вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» надавалися незаконні послуги у сфері грального бізнесу.

Під час обшуків поліцейські виявили та вилучили 158 одиниць комп’ютерної техніки, зокрема 80 системних блоків, 78 моніторів та гроші на загальну суму дві тисячі 867 гривень.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

На момент обшуків в усіх закладах були адміністратори, а в деяких ще й і відвідувачі. Власників гральних приміщень і осіб, причетним до вчинених кримінальних правопорушень, встановлюватимуть поліцейські у ході досудового розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.