Учора, 15 березня, близько 19:40 години на вулиці Січових Стрільців 27-річний водій «BMW 320» допустив наїзд на шестикласника, який прогулювався із собакою. Внаслідок зіткнення хлопчика госпіталізували до лікарні, пес загинув.

Коли поліцейські прибули на місце події, то побачили, що на узбіччі дороги біля потерпілої 12-річної дитини стоїть натовп людей, які просили про допомогу. У хлопчика були видимі тілесні ушкодження та він плакав за мертвою собакою, яку йому подарували на день народження.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Медики «швидкої» доставили дитину до лікарні, де у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом ноги, сідничної кістки та численні осаднення тіла.

27-річний водій «BMW 320», мешканець Здолбунова, керував трансортним засобом на підставі тимчасового дозволу на право керування, оскільки раніше притягувався до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані сп'яніння. Поліцейські доставили його на освідування до медзакладу.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.



pic



pic



pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.