У підвальному приміщенні багатоповерхівки на вулиці Польова обласного центру працівники управління протидії наркозлочинності «накрили» чергову нарколабораторію, у якій саме «готували» метамфетамін.

Учора, 14 березня, близько 18 години поліцейські застали 28-річного рівнянина в підвальному приміщенні під час виготовлення наркотиків. За оперативною інформацією нарколабораторія працювала близько року.



pic



pic

Поліцейські вилучили чотири каністри із в’язкою речовиною із білим осадом, скляну пляшку, наповнену речовиною, схожою на соляну кислоту, та лабораторне обладнання для виготовлення наркотичної речовини метамфетамін.

Чоловік, який раніше притягувався до відповідальності за крадіжку, пояснив поліцейським, що виготовляв метамфетамін для власного вживання. Освідчення показало, що він перебував під дією наркотику.



pic



pic

«Усе вилучене поліцейські відправили на експертизу до Рівне нського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, — повідомив т.в.о. начальника управління протидії наркозлочинності ГУНП в Рівне нській області Євгеній Джигар. — Зловмиснику загрожує відповідальність за зберігання, незаконне виготовлення наркотичних засобів та зберігання обладнання для їх виготовлення».



pic

Інформує відділ комунікації поліції Рівне нської області.