Екологічно, доступно і зручно хочуть їздити жителі мікрорайону Північний. Тому черговий раз просять пустити сюди тролейбуси.

Петицію з вимогою прокласти тролейбусну лінію по вул.Волинської дивізії та вул.Є.Коновальця та облаштувати зупинок з накриттям від дощу розмістили на сайті міської ради.

При чому автор петиції наголошує, що має на увазі саме тролейбусну лінію, з застосуванням тролейбусів, не дуобусів. А саме це і було у планах міських чиновників, які розглядали Північний, як один із мікрорайонів, куди мали б поїхати електробуси або ж удосконалені дуобуси. До слова їх цьогоріч хочуть закупити аж шість.

Активності серед рівнян у підписанні петиції поки немає. Пропозиція, подана 8 березня, зібрала 30 із 300 необхідних підписів.

Тож підписати петицію, аби на проблему звернула увагу міська влада, закликали і "транспортні" активісти Рівного у соціальних мережах.

Іще один прихильник тролейбусів Антон Бриних, який певний час числився у радниках міського голови Рівного, переконує, що проект, про який іде мова упетиції, і взагалі давно готовий:

"Наскільки мені відомо, проект лінії вже ГОТОВИЙ (сам бачив!), знаходиться на стадії проходження експертизи, однак віз далі не йде, бо затримка - за відсутністю містобудівельних умов. Очевидно ті, хто відповідає за видачу цього документа, або замріялися глобальними планами, або просто завтикали."

Так чи інакше, але рівняни готові пробувати різні способи, аби лише досягнути свого. Наприклад, обладнати поліклініки Рівного мобільними телефонами на рівні зі стаціонарними.