Телеведучі Катерина Осадча та Юрій Горбунов нарешті визнали, що стали батьками. Ба більше, пара зізналася, що взяла законний шлюб ще до народження їхнього синочка. Пара підтвердила свої відносини в інтерв'ю журналу Viva.

"Градус суспільного інтересу до нашої пари вже настільки підвищився, що ми зрозуміли: час розставити всі крапки над "і", - сказали закохані.

"Лише тому, що запит наших глядачів досяг максимуму, вже в Google цікавляться нашими стосунками, ми вирішили про них розповісти: наша дитина буде народжена в офіційному шлюбі", - казали Осадча з Горбуновим ще до народження малюка.

А чутки про її роман з Горбуновим поповзли мережею ще у вересні 2015-го.

"Перша симпатія виникла на телевізійному майданчику. Але так як проект знімається час від часу і між зйомками проходять місяці, то в ці періоди ми з Юрою стали телефонувати один одному, навіть на вечері іноді ходили разом", - розповіла Осадча.

"Взагалі, стало очевидно, що це вже не просто робочі дружні стосунки", - додала Катерина.

Горбунов, у свою чергу, зауважив, що свої стосунки вони не дуже приховували, але й не афішували. Також він додав, що ця дитина - плід кохання та дуже бажана і очікувана.