Пенсіонер. В минулому, тренер з Грекоримської боротьби. Пишу вірші та пісні. Конкур Моє місто тому слова з пісні яких ще ніхто не чув .

Р І В Н Е Зізнаюсь Вам! Кохаю наше місто. Воно, для мене гарне, любе, чисте! І в кожну пору року, у серцях. Виблискує, та сяє - на очах. Я, народився тут! Пішов до школи. Тут перші Батька й Мами настанови. Садок вишневий, мрії, та думки, І Мамин погляд, з ніжністю в душі.

Батьки тут будували й починали. Життя мені, від Бога - дарували. Кохання перше, школа, випускний… Світанок перший… Це період мрій. Та доля, найкраща, склалась в житті, Тому, що я в місті, в своїй стороні. Тут перші кроки, тут працював. І бачив як край наш, у праці зростав.

Мала Батьківщина, в житті, це святе. І пам'ять в минуле, вертає тебе. Марія Несвицька, на Усті ріці, Місто будує, в поліській красі. Герої, тут поряд, з тобою живуть. Вони в назвах вулиць, крокують, ідуть, Легенди, музеї, собори, хрести, Це славна історія, міста - весни!

Парк наш найкращий, любої пори! Шукають, натхнення поети, митці. На «Лебединку», закохані йдуть. Там із металу скульптури живуть. Грабник, Басів кут, Пивзавод або Кант Бандери, Північний, Вокзал, Зоопарк Музей - колізей, Драмтеатр, в решті - Парк. До всього торкаюсь, в думках, кожен раз.