Часто люди похилого віку відчувають дискомфорт через свою безпорадність, починаючи вважати себе людьми другого сорту. Попри це, звичайно ж, вони повинні бути оточені турботою та опікою. Та навіть найбільш любляча родина не в змозі повноцінно доглядати за старенькими. Найкращим рішенням в цьому випадку буде скористатися послугами пансіонату для літніх людей та забезпечити стареньким безтурботне і щасливе життя.

Приватний пансіонат для престарілих «Тепло Любимих» відкритий для постійного або тимчасового проживання людей похилого віку, які не мають можливості отримувати повноцінний догляд у звичайних умовах.

При створенні пансіонату засновники продумали все до дрібниць, спираючись на світовий досвід передових установ такого типу. Тож, пансіонат “Тепло Любимих” обладнаний всім найнеобхіднішим для впорядкованого та безпечного перебування стареньких. Тут забезпечено:

- комфортабельнi номери
- збалансоване харчування
- турботливий персонал
- медичний персонал
- спiлкування з однолiтками

В пансiонатi можуть знаходитись люди похилого вiку, а також тi, хто перенiс важкi хвороби. "Тепло любимих "- це те мiсце, де вашi рiднi перебуватимуть в гармонiї з собою та навколишнiм свiтом.

+38 (095) 872-57-74

domprestarelyh.com.ua