Днями відбулися 37-мі відкриті обласні змагання учнівської молоді з автомодельного спорту. Юні автомоделісти змагалися в особистій першості в класах моделей «Ретро», ES-24st, та командній – екіпажна гонка в класах моделей «Вантажівка» та G-33.

Загалом у змаганнях брали участь 52 учасники з 88 моделями, які представляли 11 команд: Здолбунівського, Костопільського, Гощанського, Дубенського, Рівне нського районів, міст Рівного, Дубна та Здолбунова, Костопільського підліткового клубу «FanАти», комунального закладу «Рівне нський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» та Волинського обласного центрунауково-технічної творчості учнівської молоді.

- Змагання показали, що автомодельний спорт (трасові моделі) покращив свої показники у порівнянні з минулими роками. Зокрема, збільшилася кількість учасників та моделей у кожній номінації, значно зріс рівень готовності техніки до перегонів. За результатами змагань сформовано збірну команду області для участі у Всеукраїнських змаганнях, - повідомили у КЗ «Рівне нський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівне нської обласної ради.

Згідно протоколів роботи суддівської колегії І місце і кубок змагань виборола команда обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, ІІ місце – команда Здолбунівського району (районна станція юних техніків), ІІІ місце – команда м. Дубна (міська станція юних техніків).

Інформує прес-служба Рівне нської обласної ради.

pic



pic