В суботу, близько 11-ї вечора, біля одного з розважальних закладів до патрульних підійшов нетверезий громадянин, який запитав чи може він в стані сп'янніння під'їхати на своєму авто до свого будинку, який знаходився неподілік. Інспектори роз'яснили та повідомили цьому громадянину усю міру відповідальності за це правопорушення.

Однак, за 10 хвилин патрульні виявили, що він таки сів за кермо цього автомобіля і поїхав у напрямку свого будинку, де це порушення зафіксували інспектори.

41-річний рівнянин спершу відмовлявся надати свої документи, тому для встановлення особи його запросили до міського відділу поліції. Висновок лікаря у медичному закладі на стан сп'яніння показав позитивний результат – 0, 49 проміле, відповідно, на порушника склали протокол за ст.130 КУпАП (керування у стані сп'яніння). А за відсутність документів - постанову за ч.1 ст. 124 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки).

Загалом, протягом вихідних патрульні виявили 5 водіїв, які керували в стані сп'яніння.

Інформує патрульна поліція Рівного на своїй сторінці у ФБ.

pic