Одразу дві перемоги привезли з Франції вихованці Школи інтелектуальних видів спорту Рівненського Палацу дітей та молоді.

Нещодавно команда під керівництвом Володимира Качановського стала учасником Юнацького Чемпіонату Європи з Ґо. Вже традиційно рівненські спортсмени повернулись в Україну з нагородами. Відтак, у категорії до 16 років 2 місце завоював кандидат у майстри спорту України Валерій Крушельницький. Також спортсмен отримав путівку на Юнацький Чемпіонат Світу, який проходитиме у Таїланді. У категорії до 12 років 3 місце посіла Поліна Крушельницька, яка має 2-й (дорослий) спортивний розряд.

Україну у Ґреноблі також представляли команди ї Києва та Одеси, загалом на чемпіонаті тринадцять країн учасниць, рівняни окрім перемог здобули новий досвід у змаганнях європейського масштабу, познайомились і з спортсменами з інших країн , та звичайно привезли цілу купу приємних вражень від подорожі до Франції. А у серпні на рівненську команду чекає нова захоплююча подорож в Таїланд на Юнацький Чемпіонат Світу з Ґо .

pic