Працівники Костопільського відділу поліції наступного дня після повідомлення про зникнення 13-річного Андрія встановили його місце перебування.

Зі слів рідних, 24 лютого о 07.15 хлопчик, який навчається у сьомому класі, пішов у школу, та додому не повернувся. На пошуки малолітнього було задіяно ввесь особовий склад відділу поліції. Уже наступного дня близько обіду дитину знайшли у хрещеної, котра проживає в селі Деражне Костопільського району.

На Рівне нщині розшукують школяра [ФОТО]

Хлопчик приїхав до неї із самого ранку та пояснив, що причин для хвилювання немає, адже він хоче погостювати і мама про це знає. Наступного дня жінка дізналася, що Андрія розшукує поліція, а згодом дитина вже спілкувалася із правоохоронцями, котрі його забрали та передали мамі.

На такий вчинок, зі слів хлопця, він зважився після сварки з мамою. У сім’ї, крім Андрія, підростає ще троє діток. Матір постійної роботи як і житла не має, тому винаймає квартиру. Із чоловіком вона офіційно не розлучена, але не проживає тривалий час.

За невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей поліцейські притягнули матір до відповідальності за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Інформує відділ комунікації поліції Рівне нської області.