Любителі солодощів часто страждають не тільки зайвою вагою, але і іншими хворобами пов'язаних зі здоров'ям зубів, шлунку і шкіри. Як подолати тягу до солоденького - читайте далі.

З'їжте що-небудь білкове

Виявляється, білок допомагає відновити рівень цукру у крові. З'їжте трішки творогу, риби або горіхів, і через 15-20 хвилин солодкий голод зникне.

Почистіть зуби

Після чищення зубів смак у роті змінюється та бажання з'їсти що-небудь солодке слабшає. Фахівці радять користуватись цим способом і для того, щоб уникнути переїдання.

Потримайте шматочок ласощів в роті і виплюньте

Це порада від дизайнера Карла Лагерфельда, якому вдалося схуднути на 42 кілограми всього лише за рік. Для того, щоб вгамувати свою тягу до солодкого, Карл кілька хвилин тримав у роті ковток "Кока-коли", а потім випльовував його.

Кунжутне насіння

Кажуть, непереборне бажання з'їсти солодкого свідчить про те, що організму не вистачає кальцію. Заповнити запаси цього мікроелементу можна, додавши в салат 1-2 ложки кунжутного насіння.

Пам'ятайте, іноді побалувати себе шоколадкою або тістечком не тільки можна, а й просто необхідно. Вчені довели, що солодке позитивно впливає на роботу головного мозку. Головне - дозувати його вживання.

Ми в соціальних мережах: ВК ФБ