Завітати до Верховної ради, прогулятись її коридорами, оглянути робоче місце нардепів та на сесійну залу з трибуни. Тепер це все можна зробити не виходячи з власного дому - онлайн.

Віртуальний тур українським парламентом можна через Карти Google в режимі Перегляду вулиць (Google Street View). Навігація досить проста: управляти можна стрілками або вибравши потрібний рівень з правого боку екрану.

"Під час віртуальної екскурсії користувачі матимуть унікальну можливість побачити “Прапор Незалежності” - великий (8х4 метри) прапор, який депутати першого скликання внесли до зали 24 серпня 1991 року. Цей прапор було вивішено на короткий час в кулуарах на День Прапора минулого року, і нам вдалося сфотографувати цей момент. Окрім прапора в кулуарах можна буде роздивитись експозицію “артефактів Незалежності” - різноманітні експонати, які пов'язані з боротьбою України за незалежність: прапори, чернетку Акту проголошення незалежності, Перший універсал та багато іншого," - йдеться в повідомленні Олега Якимчука, директора зі співробітництва з органами державної влади Google Україна

Читайте також: Дубенським замком можна віртуально мандрувати