Онук Алли Пугачової і син Крістіни Орбакайте - Микита Пресняков, не любить розкривати свої почуття і розповідати про особисте життя. Однак напередодні артист зрадив своїм правилам і розкрив свої плани на найближчі роки.

"У мене дві основні мети. По-перше, музика, розвиток групи. І якби я знав, що зараз все так буде складатися, то почав би музичну діяльність набагато раніше. По-друге, вибудувати стосунки з моєю дівчиною Оленою. Нам потрібно розуміти, що буде далі, років через 10, де і як ми будемо жити. Зараз ми про це інтенсивно думаємо", - розповідав Микита в інтерв'ю Peopletalk.

Почувши слова артиста, шанувальники відразу визнали його заяву наміром незабаром пов'язати себе узами шлюбу і продовжити знамениту династію.

Нагадаємо, раніше син Крістіни Орбакайтке вже будував плани побудови сімейного життя з Аїдою Калієвих. Микита не приховував, що мріє про сім'ю, і навіть бачить сни, де няньчиться зі своєю маленькою донькою. Через три роки після знайомства він зробив Аїді пропозицію. Весілля закоханих було одним з найбільш очікуваних світських заходів, проте вже в березні 2014 року пара розпалася.

Лише через три місяці після розриву з Аїдою Пресняков розмістив на своєму акаунті знімок з миловидною блондинкою, яка цілує його в щоку. Довго тримати інтригу не вийшло. Журналістам вдалося з'ясувати, що нова обраниця артиста - Олена Краснова, його давня знайома і сусідка по дачі. На момент початку відносин з Пресняковим дівчині було 17 років, і вона готувалася піти в 11 клас.

pic