Працівники сектору безпеки дорожнього руху УПП постійно контролюють стан утримання вулично-шляхової мережі на території обслуговування.

Днями інспектори виявили та зафіксували 5 фактів порушень правил норм стандартів у сфері забеспечення безпеки дорожнього руху. Зокрема, за неналежне утримання вулично-шляхової мережі м. Рівному (ямковість та вибоїни на проїздній частині) на посадову особу Рівне нського ШЕУ винесли постанову за ч.1 ст.140 КУпАП (Порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт).

Також ці недоліки стали безпосередньою причиною скоєння ДТП з механічними пошкодженнями на вулиці Орлова вечері 20 лютого, за що на вищевказану посадову особу винесли протокол за ч.4 ст.140 КУпАП. Аналогічні недоліки виявлені і в утриманні штучної споруди Укрзалізниці (шляхопровід на вулиці Кн. Володимира) та залізничного переїзду (на вулиці Млинівський), за що на посадову особу ВП Рівне нської дистанції колії винесли постанову за ч.1. ст.140 (КУпАП).

Крім того, на директора ТЗО фірми, що здійснювала роботи з прокладання инженерних комунікації на вулиці Дворецький в місті Рівному та тривалий час не відновлювала після закінчення робіт дорожнє покриття проїздної частини винесли постанову за ч.3 ст. 140 КУпАП.

За невиконання вимог (приписів) посадових осіб поліції щодо усунення порушень правил норм і стандартів при утримання автодороги на ділянці концентрації ДТП 396 км. автодороги М-06 Київ-Чоп (с.Птича) на начальника філії Рівне нського облавтодора склали протокол за ст.188-28 КУпАП.

Вищезазначеним особам вручені вимоги (приписи) на ліквідацію виявлених недоліків, вжиття заходів реагування та попередження учасників дорожнього руху про небезпеку.

Про це повідомляє патрульна поліція Рівного.

pic



pic



pic



pic



pic



pic