20 лютого о 08:10 за номером «101» надійшло повідомлення про загорання у житловому будинку в місті Рівне на вулиці Басівкутській. На місце виклику негайно було направлено два чергових відділення вогнеборців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що загорання виникло на горищі приватного житлового будинку розміром 12х8 метрів. Але ще до приїзду вогнеборців, власниця помешкання вчасно виявиши задимлення та нерозгубившися, самостійно розпочала ліквідацію пожежі підручними засобами на її початковій стадії, тим самим не давши полум’ю поширитися по усьому горищному приміщені. Рятувальники подали на гасіння один водяний ствол. О 08:25 пожежа була локалізована, а о 08:47 повністю ліквідована. Вогнем пошкоджено електромережу на горищі та 1 метр квадратний перекриття будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівне нщині розшукують дітей, які втекли з реабілітаційного центру [ФОТО]

Варто зауважити, що завдяки грамотним та правильним діям власниці, будинок був повністю врятований від знищення вогнем. Помітивши задимлення, жінка одразу зателефонувала до пожежно-рятувальної служби та до приїзду рятувальників сама розпочала гасіння пожежі. Причина пожежі встановлюється.

pic



pic



pic



pic