Що віщують зорі рівнянам у день сьогоднішній:

У Овнів сьогодні хороший потенціал та надійний захист, врівноваженість не дозволить відступити від магістральної лінії. Це вдалий момент для відстоювання своїх позицій і прав, демонстрації майстерності. Особисті зусилля максимально ефективні в першій половині дня, але не варто зупинятися, поки не використані всі можливості. Загальна ефективність вище, якщо ви працюєте в системі, дієте в рамках глобальної програми або під егідою впливових зовнішніх сил, дотримуєтеся правила, поважаєте закони.

Тельцям не варто падати духом перед перешкодою. Щасливий випадок або досвід допоможуть зберегти позиції. Багатьом Тельцям вдасться вийти з потенційно небезпечної ситуації не тільки цілими і неушкодженими, але і з яким-небудь «трофеєм», бонусом. Головною умовою успіху буде сміливість і готовність діяти так, як пропонують обставини, а не так, як ви звикли. Спроба виступити в старому образі і застосувати застарілі методи не дасть результату. Ентузіазм і віру в успіх необхідно поєднувати з витримкою.

Близнюкам необхідно рахуватися з чужим авторитетом, переважаючою силою. Повага і взаємна чесність сьогодні здатні перетворити ворожнечу в дружбу, покласти початок співпраці, зміцнити симпатію і довіру. Цієї тактики слід дотримуватися не тільки при взаємодії з офіційними структурами, вищестоящими особами та старшими за віком, але і в спілкуванні з близькими. День гарний для спільних дій і просування інтересів законними методами. Можна знайти гарного вчителя, партнера, адвоката.

Ракам належить аж до ночі дотримуватися заданого розкладу або чітких інструкцій. Не варто допускати недбалості, халтури, навіть при взаємодії з друзями і близькими, так як сьогодні велику роль відіграють питання якості. Добре виконана робота не тільки принесе моральне задоволення, але і змусить звернути на вас увагу потрібних людей. У критичних випадках, від ретельного дотримання комплексу правил може залежати ваше здоров'я, благополуччя сім'ї і дорогих істот, успіх проекту.

Леви сьогодні досягнуть успіху завдяки твердості принципів. Чітку однозначну позицію багато представників знаку віддадуть перевагу не тільки в справах, але і в приватному житті. Не виключено, що ваші умови здадуться комусь перебільшенням. Якщо дотримуються основні правила, на дрібниці можна закрити очі. Але зірки не радять вам проявляти зайву м'якість, небезпечну збитками або неповагою до вас. Не варто прощати не відданий великий борг, подвійну мораль, залишати без уваги загрозу здоров'ю і благополуччю.

Дівам важливо бути господарями або мудрими керівниками у своїх володіннях. Якщо права розділені чи ви не є законним власником території, варто проявити дисциплінованість, лояльність до заданих правил або існуючими традиціями. Не завадить висловити повагу до батьків, предків. День значущий, якщо вирішується питання з житлом, виробничими потужностями, спадщиною. Бажано мати тверду впевненість у порядності партнера, контрагента, представника інтересів, прозорості угоди.

Терезам принесуть гарну віддачу ділові поїздки, офіційні візити, робота з текстами, кодами, архівами, базами даних, документацією. День допомагає закріпити правильний розподіл ролей, дотримати баланс інтересів. Подвійно ефективні контакти з серйозними намірами, наприклад, з метою пропозиції довготривалого співробітництва, руки і серця. Невеликі перешкоди, непорозуміння, затримки в дорозі зіграють позитивну роль, можуть не тільки розважити у хвилини нудьги, але і відвести від вас небезпеку.

Скорпіонам важливо добре розпорядитися наявними засобами, як своїми власними, так і довіреними, спільними. Правильно обрана стратегія допоможе зберегти і примножити зароблене, або отримана іншим шляхом. Це підходящий момент для вкладень у цінні речі, придбання акцій солідних компаній. Не варто забувати про те, що гроші повинні «працювати». Частина коштів має сенс вкласти в розвиток і модернізацію, заходи, що розширюють кругозір і підвищують професійний рівень.

Стрільцями сьогодні керує особисте кредо. Це може бути сповідувана мораль, вірність традиціям, професійний кодекс честі. Тверда позиція стане кращою платформою для нововведень, однак не виключено, що деякі недалекоглядні люди вважатимуть вас ретроградом. Не варто сумніватися в тому, що ви вважаєте для себе найголовнішим. Підвищена гнучкість може знадобитися в домашніх і сімейних справах, але вам варто окреслити межі, за які ви не маєте наміру переступати ні за яких обставин.

Козерогам день допоможе розставити пріоритети, щось внутрішньо прийняти або відкинути. У разі коливань, може бути знайдено єдино вірне рішення, або два рівноцінних варіанти. Приступати до нового справи, давати обіцянку, брати на себе відповідальність варто лише в тому випадку, якщо у вас не залишилося сумнівів, чи є термінова необхідність. Не завадить орієнтуватися на самопочуття, так як сьогодні можлива фізична слабкість або душевна вразливість, організм схильний до нездужань.

Водоліям день додасть упевненості, допоможе виключити сумніви і обійти пастки. Може прийти підтвердження вашої правоти, збутися прогноз, прояснитися таємниця, з'явитися потрібний чоловік. Не виключено, що хороші новини будуть стікатися до вас з різних джерел. Вдало пройдуть іспити, поїздки, посередницькі та навчальні заходи. Не варто відкладати переговори, наради, співбесіди, розрахункові операції, налагодження контактів, надсилання листів і посилок, роботу з документами, планами, програмами.

Сьогодні успіх не прийде до Риб даром, ціна перемоги може виявитися досить велика. Щоб виконати обов'язок або реалізувати бажання, вам доведеться в чомусь себе обмежити. Не виключені ситуації іспиту, перевірки, відповідального вибору. Уникнути претензій допоможе ідеально виконана робота. Будь-яка недбалість, навпаки, підсилить вашу уразливість. Не варто покладатися на власне розуміння питання, краще дотримуватися правил, інструкцій, порад компетентних людей, чітко виконувати вказівки начальства.