Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Сьогодні ніщо не зможе зіпсувати вам настрій більше, ніж нахабні вискочки з завищеною самооцінкою. Протягом дня на їх шляху раз у раз будуть попадатися всілякі особистості, які будуть намагатися відтіснити вас на другий план або як-не будь затьмарити ваші достоїнства. Зірки попереджають, що ймовірність зіткнутися з такими вискочками сьогодні дуже висока. Втім, не варто звертати на них уваги, тим більше що талантів у вас з-за них менше не стане.

Телець Сьогодні вам прийде розуміння, що якийсь етап вашого життя пройдено, вдало чи не дуже, і пора перейти на новий рівень, і вже там спробувати по-новому вибудувати життя. Це може супроводжуватися не особливо приємними емоціями, але якщо визнати необхідність змін,то далі все буде підлаштовуватися під ваші нові інтереси і запити.

Близнюки Сьогодні ви будете вперто стояти на своєму. У поєднанні з підвищеною образливістю і емоційністю, до яких схиляє його цей день, не дивно, якщо ви станете джерелом конфліктів. Вам краще тримати свою думку при собі, а якщо все-таки висловили — бути готовими піти на компроміс і навіть вибачитися.

Рак Сьогодні ви нарешті зможете вгамувати свою спрагу спілкування. День схиляє до того, щоб шукати порятунку від рутини там, де життя б'є ключем. Але під лежачий камінь вода не тече, і якщо ви хочете повеселитися, слід подбати про це заздалегідь. І головне — не діяти поодинці там, де є можливість зібрати разом купу друзів.

Лев Сьогодні ви можете бути налаштовані досить жорстко. Навіть найбезневинніше заперечення ви будете здатні перетворити в дискусію, давлячи на співрозмовника і змушуючи з собою погодитися. Причому, затівають спір, ви будете впевнені, що намагаєтеся вберегти опонента від помилок.

Діва Сьогодні стежте за знаками, попереджувальними або підштовхуючими до певних дій. Можуть наснитися пророчі сни. Для вас найкращою тактикою буде плисти за течією, але проявляти сприйнятливість до всіх змін і вимогам моменту, використовувати всі шанси реалізувати давні наміри, навіть якщо зараз це доведеться робити в непростих умовах.

Терези Цей день обіцяє бути дуже вдалим. Ви навіть здивуєтеся тому, скільки можливостей відкриється перед вами. Ваша наполегливість буде сприятлива і витребувана для успіху в будь-яких справах — і в любові, і в бізнесі, і в кар'єрі. Візьміть на допомогу свою товариськість і почуття гумору, і успіх вас не залишить.

Скорпіон Вам не слід розслаблятися. Ви знаходитесь на смузі неприємностей, але якщо приймете виклик, зможете отримати користь зі змін. Можливо, сьогодні вам буде потрібно рятівна іронія, щоб почуття не зупинили ту частину діяльності, яку ви вважаєте конструктивної і необхідною.

Стрілець Сьогодні краще уникати романтичних зустрічей, а також спалахів ревнощів. Щоб стриматись і не розлютитися, вам варто покликати на допомогу почуття гумору. Коли ситуація буде напружена, вдалий жарт може її розрядити. Сьогодні принесе задоволення зустріч з друзями.

Козеріг Сьогодні вам буде складніше, ніж зазвичай, взятися за повсякденні справи і виконувати їх в звичному темпі. Вас може відволікати все навколо — навколишні події, власні нав'язливі думки. З-за цієї неуважності навіть ті справи, за які ви все-таки візьметеся, будуть валитися у вас з рук. Зірки радять вам не намагатися переломити ситуацію, а взяти невеликий тайм-аут.

Водолій У ці дні ви будете педантичними і уважними, як ніколи. Від їхнього пильного погляду ніщо не сховається. Відкриються чудові можливості в роботі, потребують повної зосередженості. А ось з оточуючими вам сьогодні нелегко знайти спільну мову—ви будете настільки занурені у свої думки, що виринути на поверхню для світської розмови вам буде нелегко.

Риби Сьогодні ваше самопочуття може помітно погіршати, ви будете хандрити і чіплятися до оточуючих. Бажання що-не будь робити буде начисто відсутні. І все ж використовуйте цей день для того. Щоб розібратися в старих заплутаних справах або документах, що сьогодні ваша вимогливість принесе гарні плоди.