Спортивно-масове дозвілля для населення в форматі змагань, спортивних конкурсів і естафет достатньо часто проводиться в Костопільському районі. Протягом грудня 2016 року тут відбувалися заходи з нагоди Дня Збройних Сил України, які за підсумками виявилися одними з наймасовіших в Рівненській області.

Для того щоб відзначити срібних призерів і вручити їм нагороди, працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради разом з Відділенням НОК України в Рівне нській області вирушили до Головинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Костопільської районної ради. Там вони вручили диплом і нагороди завідувачу сектору молоді та спорту Костопільської РДА Віталію Кузьмуку. Він подякував організаторам за відзнаку їхньої праці і пообіцяв й надалі сприяти регулярному спортивно-масовому дозвіллю всіх жителів району.

Самим лише нагородженням захід звичайно обійтися не міг. Його доповнили у форматі вже звичного інтерактивного свята для місцевих школярів. Вони напередодні сформували команди з учнів 5-8 класів, до яких в рівній кількості увійшли хлопці і дівчата. Діти довго і детально обговорювали плани на проходження дистанцій, та вирішували кому ліпше вдасться виконання кожного з завдань. Але з початком першої естафети всі попередні домовленості відійшли на другий план і кожен з усіх сил намагався не поступитися в швидкості своїм суперникам. Однак, не лише час проходження дистанції відігравав важливу роль, а й кількість порушень правил, які могли по завершенню дистанції значно змінити їх результат.

Найкраще впоратися з цими завданнями зуміли юні «Переможці», які в загальному підсумку стали першими. Трішки поступилися їм команди «Спортсмени» та «Олімпійці», які посіли друге і третє місце. Ніхто з учасників не засмутився результатом своєї команди, тому що всі отримали величезну кількість хороших емоцій і заряд бадьорості на довгий час, а нагороди і сувеніри, які дісталися кожному, стали лише приємним доповненням.

Інформує прес-служба "Спорт для всіх".

pic



pic



pic